Dongguan Shangyu Plastic hardware Products Co. LTD

Zprávy

[Další inovace] Recyklace odpadu z plastů do grafénových plastových profilů
Čas vydání: 2020-11-24 08:57:55  Hity: 32


S ACDC se z plastového odpadu může udělat černý surový grafen.Plastové profily vyrobené z PVC surovin mohou také proměnit odpad v poklad prostřednictvím této metody a stát se užitečnými a neškodnými ekologicky šetrnými materiály pro lidi.


To je to, co vědci na Rice University ve Spojených státech říkají, že používají pro efektivní použití plastového odpadu.V tomto příkladu, laboratoř Rice University chemik James Tour (James Tour) upravila svou metodu výroby flash grafenu tak, aby zlepšila svou schopnost recyklovat plast do grafenu.


Výsledky výzkumu v laboratoři 8217; byly zveřejněny v ACS Nano, časopisu American Chemical Society.

2184fdc627a7d41b1dd31319604f3be.png


Krátce řečeno, laboratoř nepoužila přímý proud ke zvýšení teploty zdroje uhlíku jako v původním procesu, ale nejprve vystavila plastový odpad vysoké intenzitě střídavého proudu asi osm sekund, a pak aplikovala přímý proud.


Produkty jsou vysoce kvalitní turbínový grafen (který je cennou rozpustnou látkou, která může být použita ke zlepšení elektroniky, kompozitů, betonu a dalších materiálů) a uhlíkových oligomerů (molekuly mohou být vypouštěny z grafenu pro jiné použití).


" Během procesu vypařování blesku vyrábíme hodně vodíku, což je čisté palivo. " řekl hlavní autor Wala Algozeeb, absolvent univerzity Rice.


Tour odhaduje, že v průmyslovém měřítku, ACDC proces může vyrábět grafen za cenu elektřiny přibližně $125 na tunu plastového odpadu.


Thor řekl: " V původním papíře jsme dokázali, že plast lze přeměňovat, ale kvalita grafenu není tak dobrá, jak jsme očekávali.Tím, že použijeme různé elektrické pulsní sekvence, vidíme velký rozdíl. " Plastové profily, které byly široce používány ve všech oblastech života, budou také transformovány správným způsobem, což výrazně sníží znečištění životního prostředí.


Poukázal na to, že většina technologií recyklace plastů na světě je neúčinná a recyklují se pouze přibližně 9% plastů.Nejznámější je texaský plastový odpadkový ostrov vytvořený v Tichém oceánu.


On řekl: " Musíme se s tím problémem vypořádat. " " Existuje další problém: mikroorganismy v oceánu, které přeměňují oxid uhličitý na kyslík, jsou omezovány rozkladnými výrobky z plastů.Mění tento proces, absorbují kyslík a přeměňují ho na oxid uhličit ý.Tohle je opravdu špatné pro lidi. "


Tour poukázal na to, že technologie horkého blesku Joule& 39;39;eliminuje mnoho nákladů spojených s recyklací plastů, včetně potřeby klasifikace a čištění energie a vody.Řekl:'8220; Mís to recyklace plastu na částice, které stojí za USD 2,000 za tunu, je lepší upgrade a recyklace do grafenu.Je to lepší volba, protože grafen má mnohem vyšší hodnotu.To je ekonomické.Pobídky, ale také environmentální pobídky. "


Thor řekl, že i když je příliš mnoho plastických surovin, není žádný problém s příliš mnoho grafenu.On řekl: " Bez ohledu na to, jak se s uhlíkem zachází, jakmile ho vytáhnete ze země z ropy, zemního plynu nebo uhlí, vstoupí do cyklu oxidu uhličit ého.Výhodou grafenu je, že se za mnoha podmínek biologicky biologicky velmi pomalu.Proto, ve většině případů, grafen znovu nevstoupí do uhlíkového cyklu po stovky let. "


Poukázal na to, že výzkumníci pracují na zlepšení procesu bleskového grafenu pro jiné materiály (zejména odpad z potravin).On řekl: " Tvrdě pracujeme na vytvoření dobré pulsní sekvence, abychom změnili odpad z potravin na vysoce kvalitní grafen a zároveň minimalizovali emise. "


Tento nový výzkum je založen na jiném nedávném dokumentu, který popisuje flash grafen vyrobený z černé uhlíku přímým proudem Joule vytápění.Dokument byl také zveřejněn na " ACS Nano " kombinující mikroskop a simulace, ukazující dvě různé formy: turbínové vrstvené grafénové a vlnité grafenové listy.Studie popisuje, jak a proč se přerozdělené atomy uhlíku objevují v jedné nebo jiné form ě, a poměr může být kontrolován úpravou blikajícího času.

Zdá se, že vědecké a technologické inovace se mohou stát nejúčinnějším řešením rozsáhlého používání plastových výrobků lidmi.Více informací o plastových profilech naleznete zdewww:shangyužiao.com


Předchozí: Proč je vlastní nebo standardn...

další: Jaký účinek má oxid titaniči...